Pagina opties

Groter
A A

Gemeente Cromstrijen neem afscheid met ‘Het Slotakkoord’

Gemeente Cromstrijen neem afscheid met ‘Het Slotakkoord’

Op zaterdag 29 december organiseert gemeente Cromstrijen een muzikale dag, Het Slotakkoord. Met deze speciale dag nemen we op muzikale wijze afscheid van gemeente Cromstrijen. Op zaterdag 29 december klinken in Klaaswaal en Numansdorp muzikale klanken. De dag start met workshops voor kinderen in Klaaswaal en eindigt met een feestavond in Numansdorp waarbij muzikanten van Prinses Juliana, Na Langs Streven en Wilhelmina een gezamenlijk concert geven. Feestband TooHotToHandle en een dj sluiten deze avond af. Komt u ook?

Warming-up

Als warming-up organiseren we op donderdag 27 december een muzikale middag in De Buitensluis. Hier bent u van harte welkom tussen 13.30 en 16.00 uur voor een hapje en drankje. Het Hoeksche Waards Accordeonorkest en De Cavent Band verzorgen hier de muziek. Toegang en consumpties zijn gratis.

Workshops voor kids

Op zaterdag 29 december beginnen we de dag in Klaaswaal voor alle kinderen uit Cromstrijen. Er zijn workshops voor alle leeftijden. Zo zijn er workshops djembe, drumtastic, dans en een workshop met boomwhackers. De workshops zijn gratis maar kinderen moeten zich hiervoor wel aanmelden. Vol = vol.

Er zijn foodtrucks met lekkers voor jong en oud. Iedereen krijgt een gratis muntje voor iets lekkers. Kijk hier voor aanmelden en meer informatie.

Concert en feest

Om 19.00 opent de Sporthal Cromstrijen haar deuren voor de muzikale afsluiter van de dag, het concert Het Slotakkoord. Speciaal voor dit concert repeteerden al vanaf de zomer 90 muzikanten van Prinses Juliana, Na Langs Streven en Wilhelmina gezamenlijk een aantal muziekstukken. Na het concert treedt feestband TooHotToHandle op. Samen met een dj zorgen zij voor een swingend einde van de dag.

Toegang tot het concert is gratis. Alle bezoekers krijgen gratis drie drankmunten. Meer munten zijn te koop. Neem hiervoor contant geld mee. Daarnaast zorgen wij voor een hapje. Wees op tijd, want vol = vol.